Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 134 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de coing
1h
Tourte aux blettes
2u. 20min
Bugnes du carnaval
3u. 35min
Pâte de coings
1h 45min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30min
Focaccia aux figues
2h 10min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3u. 35min
Crumble aux poires, coings et noisettes
1h 30min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Crumble pommes-figues
45min