Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2205 kJ / 519 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 250 g
- Yağ
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de seigle
2h 40min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain aux pruneaux
1h 45min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min