Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 617 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3h 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de seigle
5h
Pain au levain
17 Std.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min