Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 617 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au levain biologique
5 Std. 5 Min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50min
Pains longs noix de pécan et raisins
4 godz. 30 min
Pain à la patate douce
5hod. 25min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain au levain
17 godz.
Pain de seigle
4h 10min
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain complet vapeur
4 Std.
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain au levain
8h
Baguette tradition
15h 25min