Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 225 g
- Yağ
- 130 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min