Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 225 g
- Yağ
- 130 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Baguette viennoise
2h 30min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Brioche feuilletée
5h
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min