![Baguette tradition Baguette tradition](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d2fd504c7be7d4db2138fe80dd599e4/Derivates/792cfa6850cd8900e1e8f516f8822929009245ae.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2571 kJ / 605 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 119 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pain au levain
17h
Petits pains aux noix
4j 30 menit
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain complet
16h
Croissants au beurre
16 godz. 15 min