Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, cut into rounds
- 20 g oil of choice
- 1 brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 250 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm) and patted dry with paper towel
- 1 ¼ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 2 fresh tomatoes (approx. 300 g), cut into 1-2 cm pieces
- 20 g tomato paste
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 300 g basmati rice
- 550 g cold water
- 1 cinnamon quill
- 10 green cardamom pods, crushed
- 4 eggs, cold
- water (to the 1L fill level)
- Greek yoghurt, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 - 2 fresh long red chillies, sliced, to garnish
- cashews, toasted, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2440.7 kJ / 583.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 76.1 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 814.4 mg
Alternatif tarifler
Chicken korma with cashews
30 min
Creamy beef curry
1h 15min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Tandoori chicken
45 min
Prawn Biryani
1h 15min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min