Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 967 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapatis
1 Std.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Chicken Rendang
45 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Whole fish curry
45 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Masala Squid
25 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min