Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 967 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Savoury Vegetarian Rice
35 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom Yam Mee Hoon
30 min.
Pilau rice using rice mode
40 Min
Vegetable Sambar
35 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Chicken Rendang
45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Masala Squid
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min