Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g shallots
- 50 g fresh ginger
- 30 g garlic cloves
- 50 g coconut oil
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 8 cardamom seeds
- 180 g tomato ketchup
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp chilli powder
- 2 pinches ground black pepper
- 550 g water
- 500 g Basmati rice, rinsed
- 30 g dried black currants
- 100 g roasted cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2408 kJ / 576 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 89 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 967 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Rendang
45 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 menit
Spicy Soy Sauce Chicken
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 menit
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Rava payasam (TM6)
50 menit
Aloo Gobi
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min