Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30 Min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Spargelcrumble mit Parmesanstreusel und Bärlauchdip
35min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 Min
Ungarische Pilzsuppe
30 Min
Limetten-Maissuppe
40 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min