Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1u.
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Limetten-Maissuppe
40min
Wurzelgemüse-Cremesuppe mit Gewürz-Kartoffeln
45min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min