Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken
- ½ TL Anis
- 40 g Mehl
- 200 g Sahne
- 600 g Geflügelfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 120 g Rucola
- 130 g Feta, zerbröselt
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40 min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min
Limetten-Maissuppe
40 min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Lamm unter der Ziegenkäsehaube mit Portwein-Zwiebel-Risotto
1h 15min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min