Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Chorizo, in Scheiben (5 mm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Sahne
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
- 250 g Feta, gewürfelt (1 cm)
- 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3604 kJ / 861 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 53 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Sauerkraut-Eintopf
40min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2h
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1h 30min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Süßkartoffel-Chorizo-Eintopf
40min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
1h 20 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min