Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
veya 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
veya 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
DDR - Soljanka
1 Std.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Kartoffel-Porree-Salat
5 Std. 30 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Braten-Rotkohl-Salat
10 min
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1 Std.
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 Min
Deftiger Kartoffelsalat
2h