Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
veya 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
veya 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Krakauer Würstchen mit buntem Kartoffelsalat
55 min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1h
Nudelsalat mit Mango-Curry-Dressing
1h 10min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Mediterraner Kartoffelsalat
1h 10min