Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
TM6 TM5 TM31

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.8 (26 değerlendirme)

Malzemeler

  • 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 200 g pomodorini
  • 30 g di pinoli + q.b.
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 200 g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    veya 200 g di burrata a pezzi

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
3739.1 kJ / 893.7 kcal
Protein
34.4 g
Karbonhidrat
65.3 g
Yağ
55.2 g
Doymuş Yağ
16.8 g
Lif
3.8 g
Sodyum
1473.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler