Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
veya 200 g di burrata a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 55.2 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1473.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Spaghetti alla checca
40min
Pasta alla ionica
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pasta alla carcerata
30 Min