Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
- 200 g di radicchio trevisano a listarelle
- 130 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta, formato a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2314.8 kJ / 553.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1164.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Orecchiette speck e radicchio
35 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 Min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min