Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
veya 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Sformato di pasta al tonno
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta al ragù
1h 30min
Pasta al forno veloce
45min
Pasta al forno classica
1h 30min