Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
veya 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al forno veloce
45 min
Pasta al forno classica
1h 30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min