Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 64.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 1334.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gramigna alla salsiccia
45min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Pappardelle alla papalina
30min
Barchette feta e bietole
2h
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Pasta panna e salmone
30min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Riso in cagnone
45min
Pasta alla carcerata
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Scaloppine di pollo al limone
40min