Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 64.9 g
- Doymuş Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 1334.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla carbonara
2h
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Frullato viola
10 min
Paccheri zucca e provola
45min
Spaghetti alla checca
40min
Pappardelle alla papalina
30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Pasta alla carcerata
30min
Patate schiacciate al forno
1h
Gramigna alla salsiccia
45min