Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g pflanzliches Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Chana Dal (Kichererbsen geschält, halbiert), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
veya 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 30 g Vollrohrzucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Linsensuppe
50min
Randen-Hummus
10min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Gemüsesalat im Glas
20min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Randen-Suppe
45min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Currywürstchen mit Linsen
1 Std.
Gewürzte marokkanische Linsensuppe
40min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Randen-Dinkel-Risotto
35min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min