Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porties

Malzemeler

Aardappelen schillen
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    600 g
  • water
    600 g
Dille-pesto
  • rode uien gehalveerd
    50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    60 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • verse dille
    25 - 30 g
  • kappertjes op azijn
    20 g
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • Griekse yoghurt
    150 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
  • eieren
    5
  • water
    1300 g
  • groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
    400 g
  • komkommer (isteğe bağlı) in schijfjes (2 mm)
    150 g
  • pijnboompitten (isteğe bağlı) geroosterd, als afwerking

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 595.8 mg
Protein 22.9 g
Kalori 2209.2 kJ / 528 kcal
Yağ 32.8 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 7.1 g
Karbonhidrat 39.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...