Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien, gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (isteğe bağlı)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 32.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 595.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan bananen-kokoscake
Değerlendirme yok
Rabarber, gember en citroen risotto
Değerlendirme yok
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min