Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 902.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
Değerlendirme yok
Zeevruchtennat met champagne
Değerlendirme yok
Champagne en pompelmoes sorbet
Değerlendirme yok
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Mango-kokos lekkernij
Değerlendirme yok
Portugees crème brûlée
25 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Steak au Poivre
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Groene pepersaus
20min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Değerlendirme yok