![Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter) Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7cad7800-4127-4de0-b5e0-847bbf35822e/Derivates/e8bdb5a1-3c25-45de-b637-f8b6aa1b234b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g celeriac, cut in pieces, to fit through feeder tube
Mayonnaise
- 120 g grapeseed oil
- 1 egg yolk
- 1 tsp mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 15 g red wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 31.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Celeriac Remoulade (TM6)
Değerlendirme yok
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Carrot top pesto
15 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min