Cihazlar ve Aksesuarlar
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
184.2 mg
Protein
2.5 g
Kalori
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Yağ
31.3 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
11.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1sa 25 dk
Middle Eastern planked salmon
1sa 40 dk
Maple-Dijon Vinaigrette
15 dk
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 dk
Bern-style Rösti
40 dk
Celeriac Remoulade
Değerlendirme yok
Ras el hanout
10 dk
Caramelised Red Onion Chutney
24sa
Potato and Celeriac Gratin
1sa 10 dk
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 dk
Nougat glacé with raspberry coulis
24sa 25 dk
Pistachio and lemon curd cake
1sa 15 dk