Sous-vide fish with lemon and herbs

Sous-vide fish with lemon and herbs

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh parsley plus extra leaves to garnish
    4 sprigs
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • lemon
    4 slices
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • vegetables of choice
  • sauce of choice

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 7.6 mg
Protein 1.6 g
Kalori 301.9 kJ / 72.2 kcal
Yağ 6.8 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 1.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...