Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 7.6 mg
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Beef stock paste
3 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min