Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide fish with lemon and herbs
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
7.6 mg
Protein
1.6 g
Kalori
301.9 kJ /
72.2 kcal
Yağ
6.8 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef, ale and dumpling stew
2sa 55 dk
Spiralized spicy pickled carrots
Değerlendirme yok
Teriyaki deli chicken
40 dk
Douhua (savoury bean curd)
10sa 25 dk
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 dk
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25sa 35 dk
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4sa 35 dk
Boiled Egg Mode
20 dk
Stywe pap (firm porridge)
40 dk
Vegan Oyster Mushroom Soup
Değerlendirme yok
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 dk
Scotch eggs
50 dk