![Classic Zabaglione Classic Zabaglione](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3b50074-48c4-41b9-9d2c-e5dee0c63663/Derivates/c9a1a551-8123-468a-b842-30542819fafa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Marsala wine
- 2 oz white wine
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 oz sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 15 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kalamata Tapenade
5 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Balsamic Reduction
20 min
Tuna Tartare
40 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min