Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 150 g bloem en iets meer om te bewerken
- 75 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 50 g water
Vulling
- 100 g uien, gehalveerd
- 4 takjes verse bladpeterselie
- 150 g gerookte gekookte ham
- 700 g varkensnek (procureur), ontbeend, in blokjes
- 1 ei
- 30 g cognac
- 1 afgestreken tl gemalen peper
- 15 g zout
- 6 hardgekookte eieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2052 kJ / 491 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 31.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Russische salade
Değerlendirme yok
Zeevruchtennat met champagne
Değerlendirme yok
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Değerlendirme yok
Sushi tacos
Değerlendirme yok
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Değerlendirme yok
Lactosevrije tiramisu
Değerlendirme yok
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Değerlendirme yok
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Mini monsters
1h 25min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Değerlendirme yok