Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaroni met ham en kaas
1sa 20 dk
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1sa 5 dk
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Snel brood
1 godz. 15 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Portugees crème brûlée
25min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Butternut en gembersoep
35min
Oranje gekleurde eieren
Değerlendirme yok