Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Engelse brunch
Değerlendirme yok
Zalm mozaïek
Değerlendirme yok
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Değerlendirme yok
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Zalmtartaar
10 Min
Pompoen vingers
Değerlendirme yok
Bevroren veenbessen margarita
5min
Chocolade en banaan charlotte
Değerlendirme yok
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Değerlendirme yok
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.