Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Möhre, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, in Streifen (2 cm)
- 30 g Butter
- 80 g Perlgraupen
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min
Graupensuppe
1h
Ritschert (XXL)
1h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Ritschert
1h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h