Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 15 g Honig
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 500 g Tagliatelle
- 1 Dose Safranfäden (0,1 g)
- 100 g Crème fraîche
- 5 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 15 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3844 kJ / 919 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 793 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne mit Ricotta
1 godz. 30 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Pasta mit Salbei-Butter
40 min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Hähnchen in Estragonsauce
50 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min