Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
TM6

Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo

4.3 (59 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 100 g Weißwein, trocken
  • 750 g Wasser, heiß
  • 250 g Perlgraupen, mittel
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln
  • 20 g Butter, in Stücken
  • 30 g Pinienkerne
  • 50 g Rucola

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2024 kJ / 480 kcal
Protein
19 g
Karbonhidrat
46 g
Yağ
23 g
Lif
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler