Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 240 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Seafood Soup
- 1 garlic clove
- 60 g shallots
- 30 g olive oil
- 1 pinch dried chilli flakes
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 300 g raw squid rings
- 400 g passata
- 100 g white wine
- 80 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g fresh mussels, cleaned and debearded
- 300 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. cod, haddock, sea bass), cut in pieces (3-4 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1543.7 kJ / 369 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 34.3 g
- Yağ
- 9.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 856.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Rice
30 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Papaya Sorbet
15 Min
Mexican Shots
5 Min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Baklava
3 godz. 45 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Rice Salad with Vegetables
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min