Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le coulis de framboises
- 200 g de framboises fraîches ou congelées
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La pavlova
- 330 g de sucre en poudre
- 250 g de blancs d'œufs (environ 8 blancs d'œufs), à température ambiante
-
1
pincée de crème de tartre
veya 4 c. à café de jus de citron - 1 c. à café de vinaigre blanc
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 40 g de fécule de maïs
La crème à la framboise
- 600 g de crème liquide 35% m.g., très froide
-
20
g de framboises fraîches
veya 20 g de framboises surgelées - 500 g de baies fraîches variées, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 90.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest
3 Std.
Fraisier
15h
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 Std. 40 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Gâteau meringué au citron
3 Std.
Pavlova aux figues
4 godz.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Chantilly
5min
Saint-Honoré
3 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.