Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 137 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain complet vapeur
4h
Pain de campagne
3h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de seigle
5h
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain au levain
17u.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux céréales
3h 30min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min