Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de farine de blé, type 45 ou 55, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain de seigle
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Baguette tradition
15h 25min