![Pain torsadé au kamut Pain torsadé au kamut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90bfb1bc2216e985def20222843f6eb3/Derivates/982035eb2081d1c381b89ea2838e7f9a5c97352a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 4206 kJ / 991 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 192 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3h 45min
Nouilles Soba
30 dk
Pain moulé aux graines
3j 50 menit
Pain au levain
17hod.
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain express au sésame
1sa 15 dk
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30min
Levain de blé aux pommes
72h 20 min
Petits pains de seigle
12hod.
Pain de campagne au levain
28h 10 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min