Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 119.7 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 781.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain noir aux graines
2 godz. 45 min
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain à la farine de châtaigne
3h 10min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain au maïs portugais
5h
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min