![Baguette à la farine d'épeautre Baguette à la farine d'épeautre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C57D2AC-9AFF-4A14-8011-5D18B580F047/Derivates/598a96b4-05d8-4475-9b43-f35f1240af3f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 119.7 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 781.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain complet
5 Std.
Pain complet au muesli
4hod. 5min
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Petits pains de seigle
12 Std.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Mon pain de campagne maison
4sa 40 dk