Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre
- huile d'olive pour le Varoma
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 2498.3 kJ / 596.7 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 119.7 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 781.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pains au maïs
3h 20min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain de seigle
4h 10 min
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5h
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min