Champignons fermentés

Champignons fermentés

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 6sa 30 dk
4 bocaux

Malzemeler

  • 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
  • 150 g d'oignons émincés en lamelles (1 cm)
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g de vinaigre blanc 10 %
    150 g de vinaigre de cidre
  • 10 g de sel
  • 10 g de sucre en poudre
  • 4 feuilles de laurier déshydratées
  • 12 poivre noir en grains
  • 4 c. à café de graines de moutarde
  • 8 poivre de la Jamaïque en grains

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 bocal

Sodyum 1577.4 mg
Protein 5.2 g
Kalori 348.2 kJ / 83.2 kcal
Yağ 1.6 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 14.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...