Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gegrilde zeevruchten plank
Değerlendirme yok
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Değerlendirme yok
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Değerlendirme yok
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Değerlendirme yok
Paaspastei
Değerlendirme yok
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Iers sodabrood
Değerlendirme yok
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min