Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 clavos de olor
- 6 pimientas gordas
- 1 cda de orégano
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 chiles anchos
- 150 g de pepitas de calabaza
- 1 ½ cebolla blanca, en trozos
- 3 jitomates bola, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 muslos de pato, con piel y hueso, (puede ser piernas y muslos)
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- hojas de cilantro, finamente picado, para decorar
- tortillas de maíz, para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3400.1 kJ / 812.6 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 69.5 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 101.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Pozole Verde
1h 20 min.
Tamales sonorenses
2 Std.
Tamales de frijol Veracruzanos
2 Std.
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 Min
Carnitas de cerdo borrachas
1 godz.
Chile manzano en vinagre
10 Min
Mojo de ajo
15 Min
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Adobo básico
30 Min
Pipián rojo
1 godz.
Cerdo entomatado
50 min