Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 clavos de olor
- 6 pimientas gordas
- 1 cda de orégano
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 chiles anchos
- 150 g de pepitas de calabaza
- 1 ½ cebolla blanca, en trozos
- 3 jitomates bola, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 4 muslos de pato, con piel y hueso, (puede ser piernas y muslos)
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- hojas de cilantro, finamente picado, para decorar
- tortillas de maíz, para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3400.1 kJ / 812.6 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 69.5 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 101.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Rompope de piñón
1h 10 min
Agua de chayote
10min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Değerlendirme yok
Helado de frijol dulce (Anko)
10h 10 min
Mousse de uva
4h
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Rompope de nuez
20min
Crema de elote y estragón
1h
Crema de cilantro
30 min