
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 63 oz water divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions quartered
- 4 oz green bell pepper cored and quartered
- 4 oz celery sticks cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1118.2 kcal / 4678.6 kJ
- Protein
- 35.3 g
- Yağ
- 62 g
- Karbonhidrat
- 105.6 g
- Lif
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 19.9 g
- Sodyum
- 1473.7 mg