Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 63 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
- 8 oz dried red beans
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz yellow onions, quartered
- 4 oz green bell pepper, cored and quartered
- 4 oz celery sticks, cut into pieces (2 in.)
- 8 oz bacon, cut into pieces (¼ in.)
- 4 oz salt pork, cut into pieces (¼ in.)
- 2 tsp ground smoked paprika
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp Cajun spice mix
- 1 tsp dried sage
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 dried bay leaves
- 6 oz Andouille sausage, fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 oz long-grain rice
- hot sauce, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4678.6 kJ / 1118.2 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 105.6 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 19.9 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 1473.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Pasta
35 min
Cold Red Curry Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35 min.
Ground Bison Meat
35 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Spanish Rice
30 min
Curried Lentils
5h 15min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Black Beans
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min