Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g ham, cut into pieces
- 60 g Emmental cheese, cut into pieces (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 554.6 kJ / 132.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 8.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 157.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Lime and coconut mini bundts
Değerlendirme yok
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Chocolate and strawberry domes
51h
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Paris–Brest with praline cream
26h
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49hod. 5min
Herb and garlic dip
5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min