Korean pickled potato salad (peeler)

Korean pickled potato salad (peeler)

4.9 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25sa 10 dk
6 portions

Malzemeler

Pickled vegetables
  • soy sauce
    250 g
  • white sugar
    200 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
    1
  • carrot peeled and cut into slices (3 mm)
    1
  • fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
    2
Potato salad
  • new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
    800 g
  • water
    1600 g
  • sea salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
    3
  • Kewpie mayonnaise
    200 g
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2877.9 mg
Protein 7.3 g
Kalori 2202.6 kJ / 526.4 kcal
Yağ 24.1 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Karbonhidrat 65.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...