Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- ½ tsp ground allspice
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp whole cloves
- 100 g white vinegar
- 500 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 1000 g beef chuck steak, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1702 g
- Kalori
- 15918.4 kJ / 3804.6 kcal
- Protein
- 321.9 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 271.4 g
- Doymuş Yağ
- 95.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 6860 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
South African curry mince
45 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Buttermilk rusks
29h 25 min
South African yellow rice using rice mode
20 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Milk tart
3hod.
Malva pudding
50 Min
Mealie bread
55 min
Koeksisters
1 godz.
Traditional bobotie
1hod. 30min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
South African yellow rice
20 min