Uyumlu sürümler
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
veya 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
veya ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 51.7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 475.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde Chinese groenten
Değerlendirme yok
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Zoetzure tempé
Değerlendirme yok
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Iers sodabrood
Değerlendirme yok
Graubünden gerstsoep
Değerlendirme yok
Omelet van eiwit
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Quinoasalade
40min
Geroerbakte groenten
10 min