Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Volkoren rijst
- 200 g langkorrelige bruine rijst
- water, om te weken
Kofu en rijst
- 1800 g water
- ½ tl gemalen kurkuma
- 2 tl zout
- 225 g kikkererwtenbloem
- 1 tl olie
- 400 g aubergines, in blokjes (3 cm)
- 300 g paprika's, in reepjes (2 cm)
Aubergine roerbak
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes
- 1 verse rode chili, ontpit, in stukken
- 150 g uien, in partjes (2 cm)
- 50 g sesamolie, plus 2 el om te bakken
- 50 g sojasaus
- 60 g water
- 30 g honing
- 15 g sesamzaad
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne plakjes
- ½ bos verse korianderbladeren, grof gehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1857.8 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1275.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stevige linzenchili
50 Min
Vegan jus
40 Min
Vegan Caesar saladedressing
Değerlendirme yok
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Değerlendirme yok
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Guacamole
5min
Graubünden gerstsoep
Değerlendirme yok
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Değerlendirme yok
Chili non Carne
1 Std.