Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à ravioli
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 120 g d'eau tiède
- 5 g de sel
- fécule de maïs, pour fariner
La farce
- 1 cm de gingembre frais
- 4 brins de ciboulette fraîche
- 2 gousses d'ail
- 3 oignons nouveaux, émincés
- 100 g de carotte, en morceaux
- 50 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 œuf
- 3 c. à soupe de chapelure
- 2 c. à café d'huile de sésame
- 2 c. à soupe de sauce de soja salée
- 3 c. à soupe de vinaigre de riz
- 300 g d'eau
- 700 g de bouillon de légumes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 138 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2j 15 menit
Buns au porc frits
1h 30min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25 min
Okonomiyaki
50 min
Burrito bibimbap
45 min
Arancini mozza, riz et petits pois
1 Std. 40 Min
Onigiri aux thon et fromage frais
1h 5 min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1h 15 min
Raviolis pékinois
1h
Dim sum "Shao mai"
1h 45 min