Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hirse-Kichererbsen-Braten
- 100 g Hirse
- 35 g Berglinsen, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 220 g Kichererbsen, abgetropft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Walnusshälften
- 20 g Speisestärke
- ¼ TL Pfeffer
Kartoffelpüree
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- 400 g Sojadrink
- 30 g vegane Margarine, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2472 kJ / 591 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 2198 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min