Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 14 brins de coriandre fraîche, équeutés (dont 4 ciselés)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de carvi en poudre
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café rase de ras el-hanout
- 200 g de filet de poulet, coupé en lamelles
- 1 tomate, détaillée en dés
- 30 g de concentré de tomate
- ½ c. à café de sel
- 800 g d'eau
- 50 g de semoule d'orge fine, type tchicha (voir "Conseil(s)")
- 200 g de pois chiches en conserve égouttés
- 10 g de jus de citron (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 104.5 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 471 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Soupe harira
40 Min
Pains batbout marocains
1 Std.
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Chorba freekeh
1 Std.
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Msemen
40 Min
Harira
7h
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min