Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g d'eau
veya 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2062 kJ / 488 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 184 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira
7h
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pains batbout marocains
1 Std.
Pides aux trois fromages
1 Std. 40 Min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Soupe harira
40 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 Std. 15 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Msemen
40 Min