Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Alternatif tarifler
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Lime sherbet
4h 15 min
Rainbow cauliflower sushi
50 menit
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55 min
Crispy Korean tofu
1j 20 menit
Basil pesto
10 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 menit