Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- 500 g de poivrons jaunes, épépinés, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 sachet de safran en poudre
- ¾ de c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de tomates-cerises, en grappe
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2138 kJ / 509 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto à la courge
35 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Risotto alla milanese
30 Min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Soupe du chalet
40 λεπτ.