Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 702.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aziatische komkommersalade
Değerlendirme yok
Zoetzure tempé
Değerlendirme yok
Cholent
Değerlendirme yok
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Değerlendirme yok
Paneer tikka pizza
Değerlendirme yok
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Hornazo
Değerlendirme yok
Paella met kidneybonen
55min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min