Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 g de duraznos, en miatdes, sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 188 kJ / 45 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Puré de papas
50 menit
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de betabel
1j
Verduras blanqueadas
1j
Ensalada de betabel
1h 10 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min