Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 0.4 mg
Alternatif tarifler
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1 Std.