Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 0.4 mg
Alternatif tarifler
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Quiche salata ai carciofi
1hod. 20min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata di bietole
1 godz.
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min