
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi puliti
- 250 g di patate pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 144.2 kcal / 603 kJ
- Protein
- 10.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Sodyum
- 0.4 mg